Jak přidat barvu do Vašeho interiéru

Pokud jste v posledních letech předělávali interiér, možná jste se rozhodli pro oblíbené neutrální tóny, které ovládly interiérový design. Hned si představíme světlý a vzdušný dekor s bílými stěnami, bílými koberci a neutrálními barvami pro pohovky a židle.

V dnešním světě, kdy se vracíme k užívání si života, se může neutrální výzdoba zdát příliš bezpečná nebo dokonce nudná. Dotek zářivých barev přidaný do našeho domova nám může poskytnout svěží, optimistický vzhled, který se právě teď zdá tak vhodný.



Barvy roku

Začleněním zářivějších barev do vašeho domova může být váš interiér v roce 2023 trendovější. Když přemýšlíte o modernizaci neutrálního dekoru, měli byste vědět, že barvou roku Pantone pro rok 2023 je Viva Magenta. Viva Magenta, oficiálně známá jako PANTONE 18-1750, „vibruje s elánem a elánem“, což nám podle Pantone dodává optimistický výhled a slavnostní pocit. Viva Magenta a další zářivé barvy se zdají být obzvláště vhodné pro naše životy po pandemii.

sofa-com-

 

Další velmi populární letošní barvy jsou nazelenalé tóny, světle růžová, světle modrá, pískově béžová a tlumená lila.

Přidejte barevný nádech - i když se chcete vyvarovat přehnaného maximalismu s řadou barev a množstvím věcí. Můžete přidat barevné prvky, a přitom ponechat některé neutrální prvky nábytku. Má smysl ponechat si hlavní kusy, jako jsou pohovky a stoly, neutrální a přidávat živé barvy v podobě doplňků, které lze měnit tak často, jak chcete.

Barevná přikrývka může přidat texturu a styl, když je ležérně umístěna přes zadní část pohovky v obývacím pokoji, a polštáře jsou snadným způsobem, jak začlenit barvu do neutrální místnosti. Zvýrazňující židle a akcentní koberce mohou přidat styl a pomoci definovat obytné prostory ve velkých prostorech, jako je obývací pokoj.